China De Machine van de wiellader fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Larry long

Telefoonnummer : 86-13628002732

WhatsApp : +8613628002732

Free call
Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd.

Praktisch, Hoog - kwaliteit, Betrouwbaar en Innovatief

  • Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd.
  • Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd.
  • Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd.
  • Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: NIEUWE HEMEL Aantal werknemers: 70~100
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2017
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Bouwmachines van de Linyi wordt Nieuw Hemel, Ltd gevestigd in Linyi-Stad, Shandong-Provincie, China. Het is gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en de dienst van de producten van bouwmachines. Zijn belangrijke producten omvatten laders, nivelleermachines, wegwalsen en backhoe laders. Het bedrijf hecht belang aan productkwaliteit, de dienst en klantengevoel, en creeert actief waarde voor klanten. De producten van het bedrijf worden hoofdzakelijk overzee verkocht.

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf hangt redelijke stijging aan en valt, behandelt de verwachting van de industrieschaal en ontwikkelingssnelheid, vernieuwt beheer, stroomlijnt organisatie en personeel, optimaliseert proces, verbetert voorzichtig ernaar proces en ontwerp, en streeft om kosten te drukken. Het is niet gemakkelijk om de investering in vaste activa's uit te breiden, de inventaris van geëindigd te verminderen en te controleren - producten en onderhanden werk, het verkooprisico, de terugkeer van betaling voor goederen te versnellen, en een eind te maken voor valse verkoop te verminderen en te controleren.

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Besteed aandacht aan het gebruik van wetenschappelijke en technologische innovatie, productonderzoek en ontwikkeling, kanaalonderhoud, klantenvereisten, de naverkoopdienst, en verbeter constant de vitaliteit van de marktconcurrentie. De wetenschappelijke en technologische innovatie houdt tempo met The Times, en voert periodiek het beheersverbetering uit: het systeemverbetering, de vaardigheidsverbetering, disciplineimplementatie op zijn plaats, en humanistische zorg, om de capaciteit van individuele gevecht en teamsamenwerking van werknemers te verbeteren, en de samenhang te verbeteren en doeltreffendheid van ondernemingen te bestrijden.

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Hecht groot belang aan de markt, neem actief gebruikers als kern, zorgvuldig gidsagenten om een goed werk in marktsegmentatie en de op de markt brengende diensten te doen, en ernaar te streven om het marktaandeel producten uit te breiden.

Om een samenwerkingsplatform met professionele instellingen en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen te bouwen om het ontwikkelingspotentieel te verbeteren.

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

Het nieuwe hemelmerk kwam uit in 2004, en is geleidelijk aan een professionele leverancier van de internationale producten van bouwmachines en de diensten van gespecialiseerd in internationale handelszaken van de machines en de toebehoren van bouwmachines geworden.

Co. van de Bouwmachines van de Linyi is Nieuw Hemel, Ltd in internationale ontwikkeling er stellig van overtuigd, neemt actief aan de belangrijke internationale tentoonstellingen van bouwmachines deel, past internationale marketing effectief strategie toe, antwoordt calmly aan financiële crisis, bevordert marketing netwerkbouw overzee, versnelt onophoudelijk globale distributie, en voert zijn producten naar bijna 40 landen uit rond de wereld.

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Momenteel, heeft het bedrijf verdelers in sommige landen, en NIEUWE HEMEL EUROPA S.R.O en NIEUWE HEMEL BEPERKT AFRIKA ook gevestigd. Het het technische de dienstcentrum van het bedrijf, centrum van de delenlevering en de geleidelijk aan betere localisatiedienst zullen opstelling een de dienstsysteem de markt overzee steunen.

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

In de volgende vijf jaar, zal het bedrijf opstellingsbedrijven en de centra van de delenlevering in Noord-Afrika, West-Afrika, Australië, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en ASEAN, en zich op de ontwikkeling van verkoopmarkten in Maleisië, Indonesië, Thailand en Vietnam concentreren, en fundamenteel een mondiaal marketing de dienstnet te bouwen, dat volledig de het beeld en diensten van het bedrijf zal aantonen en agenten overzee zal aantrekken zich binnen bij aan te sluiten. De Chinese industrie van bouwmachines handhaaft de tendens van snelle ontwikkeling. Zich baseert op rijke productregelen, flexibele verkoopstrategieën, technologie, leveren de vervangstukken, de naverkoopdienst en andere uitvoerige steun, zal het bedrijf dichtere strategische samenwerkingsverhouding met agenten overzee vestigen om win-win samenwerking met agenten te bereiken!

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Dienst

Co. van de Bouwmachines van de Linyi bepleit Nieuw Hemel, Ltd het verstrekken van volledige reeksen die oplossingen van de materiaalbouw voor klanten in de eerste keer, de vermenselijkte, geschikte en doeltreffende dienst verlenen van uitstekende kwaliteit, de reputatie van klanten winnen en de merkwaarde van de onderneming verbeteren.

 

1. Preventieve maatregel en behouds de diensten

Het preventieve die onderhoud moet aandacht besteden aan de kenmerken van de machine zelf, en de machine volgens het onderhoudsplan handhaven, vooraf wordt voorbereid om het verborgen probleem te ontdekken en te elimineren vooraf, controle en het voorkomen van fouten te verminderen. Het is een actieve methode van het materiaalbeheer. De veilige exploitatie van de machine, het gebruik van nieuwe hemel zuivere delen, het regelmatige en wetenschappelijke onderhoud van de machine, kunnen de frequentie van machinemislukking, vroege opsporing en preventie van mislukking effectief verminderen, het mislukkingstarief verlagen, onderbreking en verlies verminderen, het leven van de machine uitbreiden, en uiteindelijk stabiele en hoge productie van productie bereiken.

2. De nieuwe dienst van de vliegtuigenlevering

Het verkoop of de dienstpersoneel zal gedetailleerd advies aan de gebruiker verstrekken wanneer de machine wordt geleverd. Beginnend van de bevestiging van de gastheerspecificatie en de inventaris van goederen, zal de verkoop of het de dienstpersoneel de verrichtingsmethodes, veiligheidskwesties, onderhoud en inspectie, en het systeem van de het productdienst van het bedrijf in detail, introduceren om ervoor te zorgen dat de gebruiker het kan volledig begrijpen.

3. De regelmatige inspectiedienst voor nieuwe vliegtuigen

3-6 keer van vrije regelmatige inspectie zal de dienst voor nieuwe die machines worden uitgevoerd voor gebruik worden geleverd.

4. Onregelmatig gebruikersbezoek

De bezoekende die groep uit professionele de dienstingenieurs wordt samengesteld van het bedrijf leidt bezoeken ter plaatse van tijd tot tijd aan gebruikers. Tijdens het bezoek, controleer de prestaties van uw machine, en geef u onderhoud en verrichtingssuggesties.

5. De speciale regelmatige inspectiedienst

Door een betaalde opdracht met gebruikers te ondertekenen, kunnen wij gebruikers de regelmatige (om het even welk 500 uren na 2000 uren) speciale dienst van de patrouilleinspectie na de afloop van de garantieperiode aanbieden, en geschikt ontdek en verwijder het verborgen die probleem door het verouderen en slijtage van de machine wordt veroorzaakt.

 

 

 

 

Ons Team

Co. van de Bouwmachines van de Linyi is Nieuw Hemel, Ltd samengesteld uit productcentrum, delencentrum, technologiecentrum, de dienstcentrum en op de markt brengend centrum.

 

 

China Linyi New Sky Construction Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in