Nieuws

August 30, 2022

„Wij kunnen het werk ook doen“: De bouwnijverheid kijkt aan vrouwen amid tekort aan arbeidskrachten

Na ongeveer 10 jaar als de Stadsbarista van New York, besliste Desiree Camacho het tijd om onderaan een nieuwe carrièreweg was te nagelen — bouw.

„Zelfs mijn eigen mamma toen ik haar vertelde geinteresseerd was ik in het doen van dit, is zij als, ‚waarom u dat zou willen doen? Dat is een man baan, ‚“ Camacho verteld CBS-Nieuws. „En ik was ja enkel als, „, goed, ik vereis het man geld, zodat ga ik gaan doe het man werk. ‚“

Historisch, is de bouw een mannelijk-overheerst gebied geweest. Maar sluiten aan meer vrouwen zich nu bij zijn rangen. De vrouwen maken omhoog ruwweg 11% van het de bouwaantal arbeidskrachten van het land, volgens de Dienst van Arbeidsstatistieken.

 

De industrie schept op één van het smalste land hiaten betaalt, met vrouwelijke bouwvakkers die over 95% van de mediaan van een mannelijke arbeider verdienen betaal in banen die vaak geen universiteitsgraad, volgens de Dienst van Arbeidsstatistieken vereisen.

Het aantal vrouwen in bouw is meer dan 50% in een ongeveer decennium gestegen tot meer dan miljoen voor een deel wegens gerichte rekruteringscampagnes.

„Het is absoluut een onaangesproken markt. Wij bestrijden aantal arbeidskrachtentekorten met één die hand achter onze rug,“ wordt gebonden Brian Turmail, Geassocieerde Algemene aannemers van de hogere uitvoerende directeur van Amerika van openbare zaken, vertelden CBS-Nieuws.

De handelsvereniging lanceerde digitaal overtreft campagne aansporend vrouwen om bouwbanen te overwegen, die tientallen duizenden kandidaten aantrekken.

„Het is alles van de grondbeginselen, als neem stoppen pinup kalender van de aanhangwagenmuur aan meer fundamentele veranderingen in het denken over hoe wij een milieu creëren dat welkom hetend is. Hoe wij aan nieuwe mensen?“ luisteren Bovengenoemde Turmail.

In Carolinas, Samet Corp. begonnen betaalde ouderschapsverloven aan te bieden. De vrouwen maken omhoog nu bijna 20% van zijn aantal arbeidskrachten.

Terug in New York, schreef Camacho in handelsschool in na het bevlekken van een advertentie op de metro.

„Wij zijn hier, zijn wij sterk,“ bovengenoemde Camacho. „Wij kunnen het werk ook doen. En wij zijn verschenen om het te doen.“

 

laatste bedrijfsnieuws over „Wij kunnen het werk ook doen“: De bouwnijverheid kijkt aan vrouwen amid tekort aan arbeidskrachten  0

laatste bedrijfsnieuws over „Wij kunnen het werk ook doen“: De bouwnijverheid kijkt aan vrouwen amid tekort aan arbeidskrachten  1

laatste bedrijfsnieuws over „Wij kunnen het werk ook doen“: De bouwnijverheid kijkt aan vrouwen amid tekort aan arbeidskrachten  2

 

https://www.cbsnews.com/news/construction-labor-shortage-women/

Contactgegevens